V bratislavskom Auparku zážitky neprázdninujú

06.07.2024 23:16

Čakajú vás nové predajne, výhľady pri jedle aj program pre deti i dospelých

V obľúbenom nákupnom centre na petržalskej strane Dunaja sa toho deje veľa aj počas leta. Aupark Bratislava pozýva nielen na najnovšie kolekcie a zľavy v bohatej ponuke predajní, ale aj kulinárske lákadlá, ktoré si môžu zákazníci vychutnať na otvorenej terase s výhľadom na panorámu mesta. K bezstarostnému ročnému obdobiu patrí neodmysliteľne aj kultúra, ktorá oživí zadné nádvorie.

 

Leto v Auparku sa jednoducho oplatí zažiť. Čo by ste nemali počas vašej návštevy vynechať? 

 

Originálne doplnky aj to najlepšie pre vašu pleť

V Auparku Bratislava opäť otvorila svoje brány obľúbená predajňa Flying Tiger Copenhagen, ktorá je osvedčenou kombináciou kreativity a cenovej dostupnosti. Znovu sa môžete spoľahnúť na bohatú ponuku originálnych farebných dekorácií, zábavných doplnkov a nečakaných vychytávok, ktoré dokážu oživiť každý domov či kanceláriu. Tešiť sa môžete aj na široký výber letných noviniek, ktoré spestria horúce dni. Nezabudnite, po novom nájdete predajňu na prízemí Auparku, oproti obuvi Humanic.  

Ak chcete dopriať svojej pleti špeciálnu starostlivosť, rozhodne by ste mali navštíviť nový kiosk MozLi Beauty, ktorý ponúka exkluzívne produkty prémiovej kozmetiky. Nájdete tu bohatý výber produktov značiek Acnemy, Transparent Lab a Theramid, vďaka ktorým zabudnete na všetko, čo ste si doteraz mysleli o starostlivosti o pleť. Kiosk sa nachádza na prízemí Auparku pred predajňou Intimissimi. 

 

V kiosku Aupark Love Brands už tradične nájdete značky, ktoré si nejde nezamilovať. Až do konca augusta v ňom budete môcť spoznať unikátnu značku Seven Stories London, ktorá ponúka výnimočné módne doplnky v pestrých farbách. Oživte každý svoj outfit originálnymi kabelkami, peňaženkami, čelenkami, a najmä jedinečnými popruhmi - harnessmi, ktoré sú poznávacím znamením značky. 

 

Letné chute v Auparku: Mexické lahôdky a ovocné osvieženie

 

Vyhladlo vám počas nákupov? Žiaden problém. Vo foodcourte Auparku si vyberú milovníci klasík aj exotickejších chutí. Ak patríte do druhej kategórie, vyskúšajte mexické lákadlá streetfoodového konceptu Chilantro, ktorého základnými kameňmi sú pestrosť, čerstvosť a rýchlosť. V ponuke si nájdu to svoje všetci - mäsožrúti, vegáni aj bezlepkovo stravujúci sa ľudia. Čaká vás mexický bowl, chilli con carne burrito, kuracie, hovädzie či jackfruit taco, nachos, pastrami sendvič alebo wrap. 

Návštevníci, ktorí uprednostňujú zdravý snack či dezert, by nemali vynechať návštevu nového stánku CHOKIKI,ktorého hlavným cieľom je vyčarovať úsmev na tvári každého malého aj veľkého maškrtníka. 

CHOKIKI pre svojich zákazníkov starostlivo vyberá len to najčerstvejšie ovocie, ktoré si môžu skombinovať s lahodnou mliečnou čokoládou alebo inými chutnými polevami. CHOKIKI sa nachádza na prízemí oproti potravinám KRAJ. 

 

Relax na terase alebo pri živej hudbe

S príchodom teplých a slnečných dní otvoril Aupark opäť svoju vyhľadávanú letnú terasu. Môžete si na nej vychutnať nielen obľúbené jedlá z foodcourtu, ale vďaka jej skvelej polohe aj relaxovať vďaka krásnym výhľadom na Bratislavský hrad, Most SNP či Sad Janka Kráľa. Vchod na terasu nájdete medzi KFC a bistrom Fish and Chips. 

 

Aupark Bratislava ponúka už tradične množstvo príležitostí na trávenie voľného času. Okrem nákupov, bohatej ponuky služieb vrátane kina či posedenia na letnej terase stojí za to navštíviť aj zadné nádvorie nákupného centra, kde je počas leta pripravený zaujímavý program. Už 12. júla tu odohrá koncert speváčka Dominika Mirgová. 3. august zasa bude patriť deťom, ktoré sa môžu tešiť na predstavenie jedinečnej Fíha Tralala. Obe podujatia sa začínajú o 17:00 hod. 

 

Novinky v nákupnom centre toto leto: Príchod EL&N a JD Sports

V júli sa môžete tešiť aj na príchod dvoch významných značiek do nákupného centra. 

Prvou je celosvetovo známa kaviareň EL&N London, ktorá je populárna svojimi jedinečnými a dizajnovo atraktívnymi interiérmi, ktoré samotná značka označuje za „najfotogenickejšie kaviarne na svete“. Druhou novinkou je otvorenie predajne JD Sports, obľúbeného britského predajcu športového oblečenia a obuvi. Tieto prírastky zaručene oživia lokálnu obchodnú scénu a potešia zákazníkov, ktorí majú záujem o kvalitu a moderný štýl.

 

Naďalej platí, že stať sa členom vernostného programu Aupark vám prinesie množstvo výhod. Užívajte si o hodinu dlhšie bezplatné parkovanie, šatňu zadarmo, darček k narodeninám, služby stylistu 2x ročne zdarma, špeciálne pop-up akcie alebo exkluzívne zľavy vo vybraných predajniach. Po novom do vernostného programu pribudli značky Lotsi, Duetto, Marionnaud či CCC, vďaka čomu si budete môcť dopriať ich produkty za výhodnejšie ceny. 

 

 

 

 

Fotogaléria: V bratislavskom Auparku zážitky neprázdninujú