Účinný pomocník pri chudnutí

16.05.2019 17:05

Účinným pomocníkom pri chudnutí môže byť detoxikácia! Využite silu brokolice a artičoky a pre komplexnú detoxikáciu celého organizmu vyskúšajte Duo Detox herbal od spoločnosti GENERICA. 

Unikátna novinka obsahuje artičoku a brokolicu, ktoré boli pestované v špeciálnych podmienkach. Sú štandardizované na určitý obsah účinných látok, ktoré sú prospešné zo zdravotného hľadiska. Majú teda garantovaný obsah účinných látok, čo sa o zelenine, ktoré bežne kúpite v obchode, nedá povedať. 

Artičoka okrem detoxikácie organizmu podporuje trávenie, funkciu pečene, črevného traktu a vylučovaciu funkciu obličiek. Stačí užívať jednu tabletu denne. Doplnok stravy je vhodný pre dospelých, tablety neobsahujú lepok ani laktózu. Novinku Duo Detox herbal od slovenského výrobcu GENERICA nájdete v lekárňach. Spolu s ňou získate v balíčku nový šumivý Multivitamin & Mineral complex s lahodnou príchuťou tropic. Je sladený stéviou a obsahuje celú abecedu užitočných látok, ktoré vám bleskovo doplnia energiu počas náročného dňa. Tablety sú prakticky balené samostatne, takže si jednu – dve môžete prihodiť do kabelky, do auta alebo do tašky na cvičenie. Kedykoľvek vám treba rýchlu vzpruhu, šup s tabletou do vody a máte chutný zdravý doplnok k pitnému režimu. www.generica.sk

 

Vyhrajte balíček na detox a doplnenie energie