Tradičná chuť Slovenska
Tradičná chuť Slovenska
Mnohí z nás nedajú dopustiť na dobrý prívarok. Vedeli ste však, že toto u nás tak obľúbené jedlo, je slovenský unikát? Ak by ste si chceli pochutnať na prívarku napríklad v susednom Česku, asi by ste veľmi nepochodili.
Väčšina Čechov totiž prívarok vôbec nepozná. Výnimočná chuť, vysoká výživová hodnota či nenáročná príprava, to sú vlastnosti, vďaka ktorým prívarok zastáva významné miesto v slovenskej kuchyni. Carpathia ctí tradície a zároveň uchováva to najlepšie zo Slovenska, preto pre Vás pripravila tradičné prívarky. Bez zdĺhavého namáčania si môžete pochutnať na poctivom šošovicovom prívarku, kedykoľvek naň dostanete chuť. Vďaka uvareným, a až následne usušeným strukovinám ho pripravíte už do 15 minút. Stačí pridať vodu, smotanu, ozdobiť vajíčkom a do chvíľky máte na stole výdatný a chutný obed či večeru.