Staňte sa hviezdou leta

18.07.2024 19:46

Objavte štýlové kúsky pre každú príležitosť!

Najhorúcejšie obdobie roka má pre vás pripravených množstvo príležitostí, kde môžete zažiariť. Buďte dokonale pripravená na každú z nich vďaka novej letnej kolekcii F&F, ktorá vás zásobí všestrannými kúskami s dlhou životnosťou za dostupné ceny. Vyznačujú sa sofistikovanosťou, kvalitnými materiálmi a ľahkou kombinovateľnosťou, ktorú oceníte najmä na cestách.

Značka F&F sleduje trendy a pripravila pre vás viacero „must have“ kúskov a kľúčových prvkov tejto sezóny. Nezáleží na tom, aký máte štýl či rozpočet, v novej kolekcii si zaručene vyberiete vašich dokonalých letných spoločníkov.

Kapsulová kolekcia pre jednoduché balenie

V období dovoleniek si často musíme vystačiť na týždeň či dlhšie obdobie len s pár kúskami, ktoré sa zmestia do kufra či príručnej batožiny. Patríte k ženám, ktoré majú pred šatníkom ťažké dilemy, čo si so sebou vziať? Siahnite po kapsulovej kolekcii od značky F&F, vďaka ktorej si už nebudete musieť robiť s balením ťažkú hlavu. Vďaka všestrannosti jednotlivých kúskov si môžete ľahko kombinovať outfity a vytvárať jedinečné komplety pre viacnásobné nosenie. Letná kapsulová kolekcia F&F Edit sa vyznačuje dokonalou kombináciou ľahkých materiálov, voľných strihov a zmyslu pre detail. Výrazné potlače v nej nahradili decentné výšivky a živé výrazné farby ustupujú prirodzenejším neutrálnejším odtieňom.

Stavte na základné kúsky tejto sezóny

Pri F&F sa môžete spoľahnúť, že v jej kolekciách neopomína najhorúcejšie módne trendy. Inak tomu nie je ani v tej aktuálnej, ktorá ponúka širokú škálu základných kúskov za priaznivé ceny. „Must have“ trendom tejto sezóny sú dvojdielne sety topu a šortiek, ktoré sú všestranné, nadčasové a budete v nich šik bez námahy. Na svoje si prídu milovníčky jednofarebných outfitov, vybrať si však môžete aj varianty ozvláštnené efektom výšivky či háčkovania.

Do centra pozornosti sa v tejto sezóne dostáva mimoriadne obľúbený ľan, ktorý je svojou priedušnosťou a pohodlnosťou ideálnym materiálom na leto. F&F ponúka ľanové kúsky vo viacerých jemných sezónnych odtieňoch, ako jablkovo-mätová, námornícka modrá, khaki či béžová.

V kolekcii F&F nájdete aj šik ľanové topy v štýle vesty, ktoré aktuálne hýbu módnym svetom. Sú dostupné vo viacerých prevedeniach a spolu so šortkami alebo rozšírenými nohavicami si vyčarujete perfektnú kombináciu vhodnú na elegantnejšie letné udalosti, do práce, ale aj večerné rande.

Ak zbožňujete denim, nemusíte sa ho vzdávať ani v lete. Značka F&F, známa svojím ekologickým denimom „made mindfully“, vytvorila viacero kúskov prispôsobených tomuto obdobiu. Očakávajte nové sofistikované strihy a farebné prevedenia, ako napr. trendy béžová či sivá, ale nájdete tu aj kúsky v pravej denimovej farbe či vypraný efekt. Siahnite napríklad po midi priliehavej sukni či wide-leg džínsoch, ktoré sa budú skvele hodiť do práce, ale aj do mesta na večerný drink.

Vyčarujte si dovolenkový vibe na počkanie

Závan Stredomoria si môžete do šatníka priniesť aj vtedy, ak sa na dovolenku tento rok nechystáte. Značka F&F navrhla kolekciu s nádychom ženskej elegancie vo viacerých odtieňoch bielej a Egejského mora, ktorá je doplnená o krásne výšivky. 

Zvoľte si napríklad modro-biele midi šaty, ktoré sú ako stvorené na pikniky pod korunami stromov či prechádzky po pobreží. Dokonalý outfit v priebehu minúty si vyčarujete vďaka monochromatickému háčkovanému setu v lesnej zelenej či kráľovskej modrej, ktorý vám dodá prémiový vzhľad za dostupnú cenu. Vezmite si ho na letnú grilovačku s priateľmi alebo na obdivovanie západov slnka na pláži.

Ak si chcete navodiť atmosféru vzdialených krajín, vyskúšajte kúsky z kolekcie inšpirovanej prímorskými obchodmi. Nájdete v nej pásikavé šaty, tričká s rôznymi grafikami, rebrované tielka či dvojdielne komplety, ktoré môžete dokonale spárovať s vašimi plavkami.

Synonymom letného obdobia je aj ležérny štýl. V módnom svete sa čoraz viac skloňuje tzv. airport attire, čiže letiskový štýl, ktorý stavia na pohodlnosti, no je stále šik a udomácnil sa aj mimo letiskových hál. V kolekcii F&F nájdete napríklad ľahkú košeľu z látky šambré v boyfriend strihu. Doplňte ju voľnými nohavicami a máte outfit ako stvorený na cesty, ale aj bežný deň plný povinností v meste. V lete bude jedným z vašich najobľúbenejších kúskov aj všestranný overal v utility štýle, ktorý vám zaručí lichotivú siluetu a zároveň poskytuje praktickosť pre vaše každodenné dobrodružstvá.

Pribaľte si dokonalé plavky

Žiaden letný šatník sa nezaobíde bez plaviek, ktoré už dávno nie sú len o funkčnosti, ale aj o štýle. Tohtoročná ponuka F&F sa zameriava na textúry, neprehliadnuteľné farby, vysoko aktuálne strihy, čisté siluety a pohodlie. V plavkovej kolekcii nájdete luxusné látky, nadrozmerné volány či jednofarebné palety s dôrazom na červené odtiene. Nezabudnite ani na plážové oblečenie - vyberte si háčkované prehozy či šaty so strapcami, ktoré možno nosiť cez bikiny a rovnako ich môžete využiť aj počas stolovania pod holým nebom.

 

Móda pre celú rodinu

Leto je o vychutnávaní si bezstarostných chvíľ a vytváraní nezabudnuteľných spomienok s rodinou. Značka F&F myslela v aktuálnej kolekcii aj na najmenších. 

Jej kľúčovými prvkami sú pruhy, kvety a ďalšie neodolateľné potlače. Jednotlivé kúsky sú navrhnuté s prihliadnutím na kolekciu pre dospelých, aby ste sa mohli s vašimi ratolesťami jednoducho zladiť.

Na prispôsobenie svojho šatníka vyšším teplotám by mali myslieť aj páni. F&F pre nich pripravila bohatú kolekciu, v ktorej nájdu všetky základné kúsky, vrátane ľahkých búnd s univerzitným motívom, košieľ s krátkym rukávom ako stvorených do letného rezortu, tričiek s grafikou či elegantných krátkych nohavíc s pukmi. Značka F&F vie, že pohodlie stavajú páni na prvé miesto, preto je každý kus vyrobený z najjemnejších látok a s príjemnými povrchovými úpravami. Vyskúšajte napríklad kúsky zo super mäkkého materiálu keper, ktorý je priedušný a nekrčí sa, čo sa počas cestovania vždy hodí.