Staňte sa členom jedinečného klanu!

18.10.2024 22:21

 Na Slovensko prichádza Clan Campbell.

Každý má svoj klan a s whisky Clan Campbell sa môžete pridať k jednému z najstarších a najprestížnejších klanov v Škótsku. S pôvodom siahajúcim až do 11. storočia je Clan Campbell symbolom hrdosti, tradície a remesla. Whisky tejto značky, vyrábaná podľa starobylých receptúr, prináša nielen bohatú históriu, ale aj výnimočný zážitok pre každého, kto ju ochutná.

Clan Campbell je jednou z najpredávanejších značiek škótskej whisky vo Francúzsku a teraz prichádza aj k nám na Slovensko. Jej unikátnosť spočíva v jemnej rovnováhe chutí, ktorú whisky získava zrením v dubových sudoch po bourbone. Táto technika prináša charakteristickú chuť s tónmi vanilky, karamelu a jemným dymovým záverom, na ktorý sa len tak nezabudne.

Kľúčové hodnoty Clan Campbell sú zamerané na bratstvo, autenticita a rešpekt, čo robí túto whisky príťažlivou pre široké spektrum ľudí. Je to whisky pre tých, ktorí si vážia tradície a chcú zažiť chuť, ktorá spája rodiny a komunity. Symbolom tejto značky je aj starostlivo navrhnutá fľaša, ktorej dizajn zdôrazňuje škótsky pôvod – vrchná časť etikety je ozdobená erbom klanu Campbell a stredná časť nesie obraz hornatej škótskej vysočiny Highlands, ktorá je rodiskom klanu. Fľaša tiež obsahuje symbolickú brož, ktorá zdobí kilty členov klanu Campbell.

Clan Campell si zakladá na jednoduchosti, no zároveň si uchováva svoju tradičnú kvalitu a remeselnú výrobu. Spája dobrodružstvo a hrdosť, takže každý, kto si ju vychutná, sa cíti byť súčasťou niečoho väčšieho, klanu, ktorý pretrváva stáročia.

Clan Campbell reprezentuje tradíciu a zmysel pre príbehy, ktoré pretrvávajú pri spoločných stretnutiach. Príbehy klanu a jeho členov, ktoré sú prepojené s whisky a ľuďmi, ktorí ju pijú. Clan Campbell je whisky, ktorá nepozná hranice a spája milióny ľudí po celom svete​.

Novinka – Clan Campbell Honey

Tento produkt, vytvorený pod vedením master blenderky Petry Liškovej, je výsledkom spojenia tradičnej škótskej whisky, ktorá zreje minimálne 3 roky v dubových sudoch, a prírodného medu od českých včelárov. Clan Campbell Honey ponúka sladké a kvetinové vône s jemnými dubovými tónmi v chuti, zakončenými náznakmi vanilky a karamelu. Je ideálna nielen pre znalcov, ale aj pre tých, ktorí whisky objavujú po prvýkrát.

Pridajte sa do tohto klanu aj Vy! Ochutnajte whisky Clan Campbell Honey a zažite spojenie histórie, chuti a tradície, ktoré teraz prichádza aj na Slovensko.

 

Clan Campbell Scotch Whisky 0,7 L 40%
Objavte výnimočnú škótsku whisky Clan Campbell, ktorá nesie meno jedného z najstarších a najvplyvnejších škótskych klanov. Táto whisky je starostlivo destilovaná, zrejúca a blendovaná v preslávenej oblasti Highlands v Škótsku. Clan Campbell spája tie najlepšie škótske obilné a sladové whisky, ktoré spolu vytvárajú jedinečnú harmóniu chutí. Každá kvapka tejto whisky zreje minimálne 3 roky v starostlivo vybraných dubových sudoch, čo zaručuje jej bohatý a komplexný charakter. Už pri prvom dúšku vás očarí jemná chuť vanilky a sladu, ktorá sa elegantne spája s kvetinovou arómou. Karamelové tóny dodávajú hĺbku a sladkosť, zatiaľ čo jemne dymový záver pridáva whisky vyvážený a nezabudnuteľný finiš.
 
 
 
Clan Campbell Honey 0,7l 35%

Clan Campbell Honey predstavuje harmonické spojenie dvoch remesiel: tradičnej škótskej whisky, ktorá zreje minimálne 3 roky v dubových sudoch, a poctivého medu od českých včelárov. Tento originálny recept vytvorila master blenderka Petra Lišková. V chuti sa prelínajú jemné tóny whisky s medom a nádychom dubového dreva, ktoré sú doplnené o náznaky vanilky a karamelu. Clan Campbell Honey dokáže uspokojiť chute nielen znalcov whisky, ale aj tých, ktorí len začínajú objavovať jej čaro.