Novinka na trhu: VitaminWater

27.06.2024 09:49

Vaša denná dávka zdravia a sviežosti!

Máme skvelú správu pre všetkých milovníkov zdravého životného štýlu! Spoločnosť Coca-Cola prináša na slovenský a český trh inovatívny nápoj Glacéau Vitaminwater. Táto osviežujúca voda je obohatená o široké spektrum vitamínov (B3, B5, B6, C) a minerálov vrátane zinku, ktorý podporuje imunitný systém a celkové zdravie.

Glacéau Vitaminwater je dostupná v dvoch lahodných príchutiach: Defence (malina a jablko) a Fiber (citrón, limetka a mäta) a prináša tri kľúčové benefity - hydratáciu, zdravotné prínosy a výnimočnú chuť. Nápoje obsahujú prírodné ingrediencie, sú bez konzervantov a s vitamínmi na každý deň.

Vyberte si svoj obľúbený variant:

Defence: s príchuťou maliny a jablka, je obohatená o zinok a vitamín C, ktoré významne prispievajú k podpore funkcií imunitného systému. Ideálna voľba pre tých, ktorí chcú posilniť svoju obranyschopnosť.

Fiber: Pre tých, ktorí dbajú na zdravé trávenie, s príchuťou citróna, limetky a mäty. Obsahuje vitamín B5 a vlákninu na podporu správnej funkcie zažívacieho systému.

 

Najlepšie si Vitaminwater vychutnáte vychladenú priamo z chladničky, ideálne po náročnom dni alebo po športovom výkone. Pripravte sa na vlnu osvieženia a zároveň podporte svoje zdravie s novým Glacéau Vitaminwater. Doprajte si každý deň dávku vitamínov a skvelú chuť!

 

 

 

 

 

Fotogaléria: Novinka na trhu: VitaminWater