Netradičné spojenie tradičných slovenských chutí

31.03.2020 15:58
Výborný a zároveň rýchly obed či večera! Kto by ich nepoznal? Milované Halušky Dr. Oetker z jemného zemiakového cesta teraz prichádzajú s vylepšenou receptúrou. Vychutnajte si ich naplno tradične – s bryndzou, osmaženou slaninkou, tvarohom, kyslou smotanou, kyslou kapustou či opečenou klobáskou, alebo netradične, na sladko. Fantázii sa medze nekladú! 
 
Nová vylepšená receptúra! 
Vychutnajte si teraz obľúbené Halušky Dr. Oetker s vylepšenou receptúrou a trochu inak. Príprava tejto tradičnej pochúťky je taká jednoduchá a výsledok taký lahodný! Vďaka svojej novej a jedinečnej receptúre s vylepšeným návodom k príprave sa vám s jemným zemiakovým cestom bude vždy dobre pracovať. Halušky Dr. Oetker obsahujú výlučne pšeničnú múku, soľ a 16,5 % sušených zemiakov s garanciou najvyššej kvality. K príprave halušiek od 
Dr. Oetker vám postačí pridať iba 300 ml studenej vody. Nechajte sa inšpirovať a rozmaznávajte svoje chuťové poháriky tradičnou pochúťkou, no aj v netradičnom sladkom prevedení. Potešte seba a svojich najbližších lahodným prekvapením za pár minút v podobe halušiek s ovocím a vanilkovým krémom, alebo haluškami v neodolateľnej kombinácii s jablkami a škoricou. Na sladkých a slaných jedlách od Dr. Oetker si naozaj pochutíte! Prajeme vám dobrú chuť. 
 
Odporúčaná maloobchodná cena Halušky Dr. Oetker 250 g:  1,12 €
 
 
 
 
 
 
Halušky s ovocím a vanilkovým krémom
 
Náročnosť: jednoduchá príprava  
Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie 
 
Prísady: 
Na cesto:
1 balenie Halušiek Dr. Oetker
300 ml studenej vody
 
 
 
 
Na krém a posypanie:
 
1 balíček Zlatého klasu Originál Dr. Oetker alebo Originál Pudingu s vanilkovou arómou Dr. Oetker 
500 ml polotučného mlieka
30 g cukru
250 g čerstvého ovocia 
 
Ešte potrebujeme:
hrniec
sitko na halušky
 
Príprava:
1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale. 
2. Krém uvaríme s mliekom a cukrom podľa návodu na obale.  
3. Halušky rozdelíme na taniere. Pripravený krém nalejeme na halušky a dozdobíme čerstvým ovocím. 
 
 
 
Halušky s jablkami a škoricou 
 
Náročnosť: jednoduchá príprava  
Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie 
 
Prísady:
 
Na cesto:
1 balenie Halušiek Dr. Oetker
300 ml studenej vody
 
 
 
 
Na obloženie a poliatie:
3  stredne veľké jablká (očistené a nakrájané na plátky) 
50 ml vody
2 balíčky Škoricového cukru Dr. Oetker
200 g hrudkovitého tvarohu
50 g  hrozienok 
150 g rozpusteného masla 
 
Ešte potrebujeme:
hrniec
sitko na halušky
teflonovú panvicu 
 
Príprava:
1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale. 
2. Na obloženie vložíme plátky jabĺk do panvice. Pridáme vodu a škoricový cukor a na miernom ohni krátko podusíme. 
3. Halušky rozdelíme na taniere a nanesieme jablka. Posypeme tvarohom a hrozienkami. Nakoniec zalejeme maslom.