Netradičné spojenie tradičných slovenských chutí
31.03.2020 15:58
Výborný a zároveň rýchly obed či večera! Kto by ich nepoznal? Milované Halušky Dr. Oetker z jemného zemiakového cesta teraz prichádzajú s vylepšenou receptúrou. Vychutnajte si ich naplno tradične – s bryndzou, osmaženou slaninkou, tvarohom, kyslou smotanou, kyslou kapustou či opečenou klobáskou, alebo netradične, na sladko. Fantázii sa medze nekladú!
Nová vylepšená receptúra!
Vychutnajte si teraz obľúbené Halušky Dr. Oetker s vylepšenou receptúrou a trochu inak. Príprava tejto tradičnej pochúťky je taká jednoduchá a výsledok taký lahodný! Vďaka svojej novej a jedinečnej receptúre s vylepšeným návodom k príprave sa vám s jemným zemiakovým cestom bude vždy dobre pracovať. Halušky Dr. Oetker obsahujú výlučne pšeničnú múku, soľ a 16,5 % sušených zemiakov s garanciou najvyššej kvality. K príprave halušiek od
Dr. Oetker vám postačí pridať iba 300 ml studenej vody. Nechajte sa inšpirovať a rozmaznávajte svoje chuťové poháriky tradičnou pochúťkou, no aj v netradičnom sladkom prevedení. Potešte seba a svojich najbližších lahodným prekvapením za pár minút v podobe halušiek s ovocím a vanilkovým krémom, alebo haluškami v neodolateľnej kombinácii s jablkami a škoricou. Na sladkých a slaných jedlách od Dr. Oetker si naozaj pochutíte! Prajeme vám dobrú chuť.
Odporúčaná maloobchodná cena Halušky Dr. Oetker 250 g: 1,12 €
Halušky s ovocím a vanilkovým krémom
Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie
Prísady:
Na cesto:
• 1 balenie Halušiek Dr. Oetker
• 300 ml studenej vody
Na krém a posypanie:
• 1 balíček Zlatého klasu Originál Dr. Oetker alebo Originál Pudingu s vanilkovou arómou Dr. Oetker
• 500 ml polotučného mlieka
• 30 g cukru
• 250 g čerstvého ovocia
Ešte potrebujeme:
• hrniec
• sitko na halušky
Príprava:
1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
2. Krém uvaríme s mliekom a cukrom podľa návodu na obale.
3. Halušky rozdelíme na taniere. Pripravený krém nalejeme na halušky a dozdobíme čerstvým ovocím.
Halušky s jablkami a škoricou
Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie
Prísady:
Na cesto:
• 1 balenie Halušiek Dr. Oetker
• 300 ml studenej vody
Na obloženie a poliatie:
• 3 stredne veľké jablká (očistené a nakrájané na plátky)
• 50 ml vody
• 2 balíčky Škoricového cukru Dr. Oetker
• 200 g hrudkovitého tvarohu
• 50 g hrozienok
• 150 g rozpusteného masla
Ešte potrebujeme:
• hrniec
• sitko na halušky
• teflonovú panvicu
Príprava:
1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
2. Na obloženie vložíme plátky jabĺk do panvice. Pridáme vodu a škoricový cukor a na miernom ohni krátko podusíme.
3. Halušky rozdelíme na taniere a nanesieme jablka. Posypeme tvarohom a hrozienkami. Nakoniec zalejeme maslom.