Na leto sme ready! Spoločnosť Stock predstavuje 4 nové letné koktaily

23.07.2024 23:04

K letu neodmysliteľne patrí cestovanie a zábava, preto sú všetky 4 nové osviežujúce drinky od spoločnosti Stock pripravené v plechovkách, vďaka ktorým si ich môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Toto leto sa ponesie v znamení osvieženia s Fernet Oranza Spritz, Republica Ginger & Lime, Amundsen Mule a Millhills Gin & Tonic Strawberry – najlepšie chutia vychladené a každý z nich ponúka jedinečný chuťový zážitok v presne namiešanom pomere. Či už grilujete s priateľmi, leňošíte na pláži alebo usporadúvate záhradnú párty, vyskúšajte chuť nových koktailov spoločnosti Stock. Na leto sme ready, stačí si vybrať svojho favorita.

 

 

Vyhrajte osviežujúce RTD drinky od spoločnosti STOCK Slovensko
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oranza Spritz: Leto v znamení sviežich pomarančov, ľahkej perlivosti a horkosladkej chuti.

Oranza Spritz predstavuje menej sladkú variáciu na rad obľúbených nápojov Spritz. Charakteristických 14 druhov bylín a chuť príjemnej horkosti Fernetu Stock prichádza v novom prevedení perlivého letného drinku s ľahko horkosladkými tónmi pomaranča, ktorý môžete mať vždy po ruke. Či už sa chystáte na letnú grilovačku, čaká vás záhradná oslava s priateľmi, alebo sa jednoducho chcete osviežiť a užiť si relax počas slnečných letných dní, vychladený Oranza Spritz dodá vášmu letu ten správny moment sviežosti a chuti šťavnatých pomarančov. Hoďte sa do pohody, na leto sme ready.

 

Oranza Spritz je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,30 eur

Viac informácii nájdete na www.fernetstock.sk

 

Republica Ginger & Lime: Leto na vlnách karibských chutí


Predstavujeme dokonalé spojenie Božkov Republica Exclusive, elegantný rum z kvalitnej karibskej cukrovej trstiny, v kombinácii so sódou a osviežujúcou chuťou zázvoru a limetky. Spoločne v novom mix drinku prinášajú osvieženie, ktoré si môžete vychutnať priamo z plechovky na cestách v ústrety letným dobrodružstvám alebo napríklad s priateľmi na grilovačke. Drink chutí najlepšie vychladený a v spoločnosti tých, na ktorých vám záleží. Na leto sme ready, doprajte si koktail Republica Ginger & Lime aj vy.

 

Republica Ginger & Lime je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,50 eur

Viac informácii nájdete na bozkov.cz

 

 

Amundsen Mule: Leto v znamení výraznej sviežosti

Svieža kombinácia zázvorového piva, limetky, ľadu a krištáľovo čistej, 6x destilovanej vodky Amundsen. Vyskúšajte letnú novinku Amundsen Mule. Kokteil, ktorý si môžete kedykoľvek vychutnať v perfektne namiešanom pomere priamo z plechovky. Stačí ho poriadne vychladiť a užiť si jedinečnú chuť výrazného osvieženia. Vďaka šikovnému baleniu v plechovkách si Amundsen Mule môžete dopriať kedykoľvek, či už ste uprostred letného dobrodružstva, alebo sa práve s priateľmi chystáte rozprúdiť nezabudnuteľný večierok. Na leto sme ready, rozbehnite svoju letnú party priamo z plechovky aj vy.

 

Amundsen Mule je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,30 eur

Viac informácii nájdete na www.amundsen.sk

 

Millhills Gin & Tonic Strawberry: Letný favorit s chuťou zrelých jahôd

 

 

Perfektná kombinácia špičkového ginu s jedinečným charakterom zrelých jahôd. Koktail Millhills Gin & Tonic Strawberry milovníkov klasického Gin & Tonic prekvapí svojou jemnou perlivosťou a skutočnou chuťou jahôd. Najlepšie chutí vychladený a skvele doplní letné grilovačky s priateľmi alebo párty počas slnečných letných dní. Vďaka šikovnému baleniu si môžete Millhills Gin & Tonic Strawberry vychutnať kdekoľvek chcete. Na leto sme ready, buďte aj vy.

 

 

Millhills Gin & Tonic Strawberry je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,50 eur

Viac informácii nájdete na www.stock.cz

 

www.pisrozumom.sk