Jún v Auparku sa oplatí zažiť

19.06.2024 21:35

Festival burgerov pre fajnšmekrov, hiphop párty aj nové prevádzky. Jún v Auparku sa oplatí zažiť

Skvelé letné zážitky si môžete vychutnať aj vo svojom meste. Ak sa práve nikam nechystáte, Aupark Bratislava vám to vynahradí dostatkom možností na strávenie kvalitného voľného času, ktorý si vychutnajú všetci členovia rodiny.

Aj v júni vás čaká v obľúbenom petržalskom obchodnom centre viacero lákadiel. Príďte si užiť program pre gurmánov aj hudobných nadšencov, oslávte s vašimi deťmi vysvedčenie a spoznajte nové prevádzky v Auparku Bratislava.

Kvalitné jedlo a hudba počas jedného víkendu

Nenechajte si ujsť príležitosť zahryznúť sa do poriadne šťavnatého burgera. Príďte si užiť jedinečnú atmosféru na Burger Street Festivale, ktorý sa bude konať od 21. do 23. júna 2024. Najväčšia putovná street food akcia v Česku s viac ako desaťročnou tradíciou prichádza opäť do Bratislavy, vďaka čomu si budete môcť vychutnať tie najväčšie lahôdky od osvedčených i nových burgermakerov z Česka i Slovenska. Ochutnať budete môcť takmer 20 druhov burgerov, vrátane osvedčených klasík i verzií posunutých smerom k zážitkovej gastronómii.

A k dobrému jedlu patrí nepochybne aj dobrá hudba. Vychutnajte si dve skvelé akcie počas jedného dňa. Už 22. júna vás čaká aj Warm up párty obľúbeného festivalu Hip Hop žije. Sobota v Auparku bude plná zábavy a energie, ktorou vás napumpujú slovenskí DJs Spin (15:00), Hajtkovic (17:00) a Triple P (19:00). Vstup na obe podujatia je zadarmo, stačí len prísť.

Novinky v Auparku: športová značka aj slovenské nanuky

Pobyt na ihrisku môžete spojiť s nákupmi. Okrem vašich obľúbených obchodov určite nevynechajte návštevu niekoľkých noviniek. Odštartujte letnú sezónu s obľúbenými ovocnými nanukmi Marinela, kde vás čakajú lahodné príchute ako jahoda, kiwi, mango, hruška, pistácie a mnohé ďalšie. Stánok s poctivými nanukmi slovenskej rodinnej výroby nájdete v centrálnej zóne Auparku.

Športoví nadšenci sa potešia novej športovej predajni UYN Store (Unleash Your Nature). Jej sortiment zahŕňa jedinečné oblečenie na beh, cyklistiku, lyžovanie a mnohé ďalšie aktivity. Výrobky UYN sa vyznačujú najnovšou talianskou technológiou a vynikajúcim dizajnom, takže potešia všetkých športovcov, ktorí si potrpia na funkčnosť aj štýl.

 

Príďte sa tiež pozrieť do znovuotvoreného showroomu KIA Instore v bratislavskom Auparku, kde môžete obdivovať jednotlivé modely, nechať si poradiť s výberom vozidla alebo sa objednať na testovaciu jazdu. Showroom vám tiež ponúka možnosť personalizovanej produktovej konzultácie s odborníkmi v kaviarni Instore alebo sa objednať na servis. Ako jediný showroom KIA je Instore Aupark otvorený sedem dní v týždni.

Chýbal vám už obľúbený obchod Flying Tiger? Obľúbená predajňa opäť otvorí koncom júnavo vynovenom šate. Vyberte si z bohatej ponuky originálnych domácich potrieb a doplnkov, hračiek, kancelárskych potrieb či sezónnych produktov.

Vyšantite deti dosýta

Na zábavu v Auparku sa môžu deti spoľahnúť  počas celého leta. Navštívte s nimi detskú zónu s ihriskom na nádvorí, kde sa nachádza množstvo perstrofarebných atrakcií, ktoré si zamilujú všetky akčné deti. Vyjašiť sa môžu dosýta na preliezkach, počas jazdy v elektrickom autíčku alebo na trampolínach. Vy si zatiaľ môžete vychutnať kávičku či koláčik v kaviarni na terase. 

Navyše, celé leto si môžete na Infopulte požičať za vratnú zálohu piknikové koše, deky či spoločenské či outdoorové hry ako bedminton či frisbee.

 

Zelená fasáda už čaká na osadenie

Projekt rozšírenia obchodného centra smerom k Einsteinovej ulici púta pozornosť aj svojou chystanou zelenou fasádou. Tá bude s výškou 18 metrov a dĺžkou 130 metrov jednou z najväčších realizácií svojho druhu na Slovensku. 

Fasáda podporí biodiverzitu v tesnej blízkosti mestskej diaľnice vďaka 40 000 rastlinami rôznych druhov, ktoré sú už  pripravené a čakajú na osadenie v priestoroch firmy Liko-s. Ukončenie výstavby prístavby Auparku Bratislava je naplánované na koniec roka 2024.