Aktuálne

Ako pri sektoch zachovať eleganciu

17.12.2016 17:30
Kvalitný sekt si zaslúži byť „vážený.“ Aby ste to dosiahli, treba pri servírovaní a skladovaní používať správne pomôcky a postupy. Na čo si treba dať pozor, a ako sa vynájsť v nečakaných situáciách vám poradí hlavná enologička spoločnosti Hubert J.E. Ingrid...

Aký je rozdiel medzi šumivým a sýteným vínom?

17.12.2016 17:24
Nákup šumivého vína nenechajte na náhodu, pretože nie sú nie sú bublinky ako bublinky! Obdobie Vianoc a ukončenia Starého roka a príchod toho Nového sa neoddeliteľne spája so slávnostnými chvíľami s rodinou, priateľmi či partnermi. Tieto momenty už tradične sprevádzajú bublinky...

Ako servírovať sekt

13.12.2016 20:31
K dobrej spoločnosti patrí kvalitný sekt správnej teploty a správne poháre. Ingrid Vajcziková, hlavný enológ spoločnosti Hubert J.E. vám poradí so správnym servírovaním sektu. Poháre, ktoré nechajú sekt vyniknúť V minulosti bolo zvykom piť sekt z misiek s veľkou plochou. Zistilo sa však, že na...

Sladké pokušenie s majonézou

02.11.2016 10:32
Krásne nadýchané cesto bez snehu?  Áno aj to sa dá, ak máte po ruke ingrediencie, ktoré vám pečenie uľahčia. Už niekoľko rokov je vo svete známe pečenie z majonézou, ktorá sa do koláčov pridáva najmä ako náhrada vajec a oleja, ktoré sú jej hlavnými zložkami. Ak ste sa teda rozhodli...
Záznamy: 311 - 314 zo 314
<< 59 | 60 | 61 | 62 | 63